Tuesday, 20 December 2011

Lama x merapu..Sorry!!

ermmm...usha line dulu.. rasenye line clear!hahahaha..

Giler lah,lame betol aku x updates citer..bukan kering idea,tapi xtau camne nak start..kalau nak copy paste citer kat internet mcm xbest je..xde originality..chewahh..Kat blog ni,aku nak citer pasal kehidupan aku je..hehe..macam orang penting je aku ni..huhu..tapi mane la tau kot2 mase depan aku jadi Perdana Menteri..hahahaha..


p/s: kalau aku masuk bertanding,jgn lupa undi aku..hahaha..kalau ramai mengundi baru bole jadi PM.. :P

0 comments:

Post a Comment